Înfiinţată în anul 2003, societatea comercială Hidrotechnika SRL a devenit în scurt timp unul dintre cei mai cunoscuţi şi importanţi furnizori de sisteme şi soluţii complete de irigaţii, atât în domeniul rezidenţial cât şi cel agricol. Colaborând doar cu companii de profil şi cu o vastă experienţă în domeniul produselor pe care le oferă, dintre care amintim Irritrol (SUA), Toro Ag (ISE-Italia), Plast&Project (Italia), Unidelta (Italia), SC Hidrotechnika SRL şi-a propus încă de la început doborârea unei mari provocări şi anume acoperirea cu profesionalism a tuturor ramurilor de irigaţii de agricultură şi rezidenţiale, astfel.

         În domeniul rezidențial:
 Toate accesoriile pentru irigaţii profesionale subterane.
 Sisteme de comandă şi senzori pentru toate tipuriile de aplicaţii.
 Instalaţii de irigare prin picurare.
 Tuburi de polietilenă şi toate accesoriile de îmbinare.
 Instalaţii de ceaţă profesională.
 Pompe submersibile şi de suprafaţă, monofazice şi trifazice
 Automatizări pentru pompe monofazice şi trifazice
 Robineţi şi accesorii de grădină.

          În domeniul agricol, Hidrotechnika incearca sa va vina in ajutorul dvs. cu:
 Toate accesoriile pentru irigaţii de suprafaţa în grădină.
 Sisteme de comanda si senzori pentru toate tipurile de aplicaţii.
 Instalaţii de irigare prin aspersie si cu banda de picurare.
 Instalaţii de microaspersie şi ceaţă.
 Furtune şi conducte pentru transportul apei.

În ceea ce priveste marirea vitezei de lucru si randament, SC Hidrotechnika vine de asemenea in ajutorul dvs. dumneavoasta cu : mașini de săpat șanțuri, mașini de subtraversat, mașini de decopertat gazon.

         Fiind o companie puternica şi în plină evoluţie, SC Hidrotechnika SRL tinde să devină lider pe piaţa românească la comercializarea multora dintre produsele prezentate mai sus, înregistrând în 2008 un portofoliu de peste 360 de colaboratori şi previzionând o creştere a numărului acestora în urmatorii an.  Acest lucru se datoreaza atat calitatii produselor oferite cat si profesionalismul şi promptitudinea cu care echipa Hidrotechnika i-a obişnuit pe colaboratorii ei alături de deschiderea spre ideile noi şi constructive culese de la acestia. Evoluţia noastră are la bază idea de parteneriat şi corectitudine, de aceea îi aşteptăm pe toţi cei care sunt ghidaţi de aceleaşi principii în marea noastră familie.