Să plantezi o grădină înseamnă să crezi în ziua de mâine.- Audrey Hepburn

Termeni și Condiții

Folosirea site-ului de fata implica acceptarea explicita a termenilor de utilizare, a conditiilor si a politicii de confidentialitate. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Proprietarul acestui site este SC HIDROTECHNIKA SRL.

SC HIDROTECHNIKA SRL isi rezerva dreptul de a actualiza / schimba / modifica fara o notificare prealabila aceste conditii generale si continutul site-ului. Pentru a evita orice neintelegere este recomandabil sa verificati aceste sectiuni de fiecare data cand accesati site-ul si doriti sa efectuati operatiuni pe acesta. In acest fel veti actiona in cunostinta de cauza.

 

 1. ELEMENTE DEFINITORII

1.Termeni

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri/produse de catre HIDROTECHNIKA, prin intermediul magazinului virtual al site-ului PICURARE catre cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti. Astfel, urmatorii termeni vor insemna :

Cumparator – persoana fizica, persoana juridica sau orice alta entitate ce emite o comanda.

Vanzator – HIDROTECHNIKA, avand sediu pe Bulevardul Mihai Viteazul, Nr. 135

in Municipiul Zalau, judetul Salaj.

Cu nr. de inregistrare la Registrul Comertului : J31/167/2003, RO 15324552.

Bunuri – orice produs inclusiv documentele mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, cumparator.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator prin care vanzatorul este de acord sa livreze bunurile si cumparatorul este de acord sa primeasca aceste bunuri si sa faca plata acestora.

Contract – o comanda confirmata de catre vanzator.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile bunurilor asa cum sunt precizate in comanda.

 1. Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

Pentru utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

 1. Securitatea Datelor Personale

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

 1. Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.picurare.ro incluzand in aceasta notiune texte, imagini, elemente de grafica web, si orice alte date, este proprietatea firmei Hidrotechnika si este protejat conform legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.
Folosirea fara acordul scris a firmei Hidrotechnika a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Sc. Hidrotechnika Srl asigura utilizatorului site-ului acces limitat pe acest site in scopul cumpararii produselor si informarii de specialitate, dar nu ii confera dreptul de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a folosi in scopuri comerciale acest site fara acordul expres si in scris al firmei Hidrotechnika.

 1. Legaturi catre alte site-uri

Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta în întregime proprietarii acestora.

 1. Responsabilități privind produsele comercializate

Sc Hidrotechnika Srl nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor cumparate prin intermediul acestui site.

Sc. Hidrotechnika Srl  nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila în cazul în care produsele cumpărate nu corespund scopului pentru care au fost cumpărate.

Orice problema de acest fel va fi adusa la cunostinta SC Hidrotechnika Srl  în maximum 48 de ore de la primirea / livrarea produselor, urmând ca aceasta sa fie transmisă furnizorului produselor respective, pentru rezolvare.

 1. Dispute și Conflicte

Orice tentativă de acces neautorizat la site și orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict apărut între Hidrotechnika si client/cumparatori se incearcă a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compententa instanțelor romanesti.

 

II CONTRACTUL COMERCIAL LA DISTANȚĂ

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.picurare.ro cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile.

Comanda va fi compusă din următoarele documente :

 1. Comandă(împreună cu mențiunile clare asupra datelor de livrare și facturare) și condițiile sale specifice.
 2. Specificațiile Cumpărătorului(acolo unde este cazul)
 3. Termenii si condițiile contractuale

Dacă vânzătorul confirmă comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de către vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbala (telefonică) sau electronică (e-mail) din partea vânzătorului către cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vânzătorul nu considera în nici un moment o comanda neconfirmata ca având valoarea unui contract.

Prezentul contract intra in vigoare la confirmarea comenzii de către vânzător. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si condițiile generale de vânzare vor sta la baza contractului astfel încheiat, in completarea acestora fiind: Certificatul de garanție emis de către vânzător sau un furnizor al acestuia.

CUMPĂRĂTOR –persoana fizică sau juridică identificat conform comenzii emise, denumită pe parcursul acestui contract cumpărător.

Art. 1. OBIECTUL CONTRACTULUI

Cumpărătorul se obligă să cumpere de la vânzător, iar vânzătorul se obligă să furnizeze produsele solicitate prin comanda efectuata de către cumpărător si confirmată de către vânzător, în cantitatea specificata de către cumpărător în cadrul comenzii.

Art. 2. LIVRAREA PRODUSELOR -conform comenzii solicitate

Art. 3. DURATA CONTRACTULUI

 1. Prezentul contract intra în vigoare în momentul confirmării de către Hidrotechnika a comenzii lansate de cumpărător.
 2. Confirmarea comenzii de către Hidrotechnika  se va face telefonic sau prin e-mail pe adresa de corespondenta furnizata de către cumpărător.

Art. 4. OBLIGAȚIILE VÂNZĂTORULUI

 1. Să livreze produsele în ambalajele originale ale producătorului, sigilate și fără deteriorări.
 2. Să livreze produsele comandate de cumpărător în cantitățile, la prețul și în timpul prevăzut în confirmarea comenzii.
 3. Să informeze cumpărătorul în situația întârzierii sau imposibilității asigurării produselor comandate în totalitate sau parțial.
 4. In situația în care cumpărătorul denunță contractul în baza prevederilor art. 6.3 înainte de livrarea produselor, renunțând la comanda sa, SC HIDROTECHNIKA SRL se obligă să nu mai efectueze aceasta livrare.

Art. 5. OBLIGAȚIILE CUMPĂRĂTORULUI

 1. Se obligă să ia la cunoștință de prevederile Condițiilor generale de utilizare ale site-ului de vânzări online www.picurare.ro și recunoaște că a fost de acord cu ele la efectuarea comenzii și implicit semnarea acestui contract.
 2. Se obligă să plătească valoarea contractului (valoare produse și valoare livrare) la primirea produselor.

Art. 6. TRANSFERUL PROPRIETĂȚII

Proprietatea asupra bunurilor/produselor va fi transferată la momentul efectuării plății din partea cumpărătorului în locația indicată în comanda (înțelegând prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factură fiscală în cazul livrărilor efectuate de personalul vânzătorului). În cazul livrării prin curier, acesta nu este autorizat de către vânzător să permită cumpărătorului deschiderea coletelor înainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnării de livrare si achitării eventualei contravalori a acestora. Dacă după transferul proprietății cumpărătorul constată diferențe între comandă (factură) și conținutul coletului, acesta va notifica în scris vânzătorul în termen de maxim 3 zile.

Art. 7. DREPTUL DE DENUNȚARE UNILATERALĂ A CONTRATULUI

7.1 Produsele sunt de la firma Hidrotechnika și livrate de  Fan Courier sunt în ambalaj original și sunt sigilate. De asemenea, acestea sunt produse care prin natura lor, după desigilare, nu mai pot fi returnate.

7.2 Cumpărătorul are dreptul de a denunța unilateral în scris contractul la distanță, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produselor, fără penalități si fără invocarea vreunui motiv. În aceasta situație Cumpărătorul este obligat să nu desigileze produsele.

7.3 Apelând la dreptul de denunțare unilaterala a contractului cumpărătorul va trebui sa plătească valoarea returnării produselor.

7.4 SC Hidrotechnika Srl va rambursa sumele plătite de cumpărător pentru livrarea produselor fără a îi solicita acestuia cheltuielile aferente rambursării sumelor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data denunțării contractului de către cumpărător.

Art. 8. RĂSPUNDEREA CONTRACTUALĂ

8.1 SC Hidrotechnika Srl nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută responsabilă pentru orice paguba apărută prin folosirea în orice fel a produselor cumpărate. Sc Hidrotechnika Srl nu garantează și nici nu va putea fi considerată responsabilă în cazul în care produsele cumpărate nu corespund scopului pentru care au fost cumpărate.

8.2 Produsele livrate de Sc Hidrotechnika Srl sunt în ambalajul original, sigilate. De aceea, Sc Hidrotechnika Srl nu va putea fi făcuta responsabilă în cazul oricăror neconcordanțe sau probleme în ceea ce privește produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

Art. 9. GARANȚII

Toate produsele comercializate de către site-ul www.picurare.ro beneficiază de condiții de garanție conform legislației în vigoare.

Art. 10. FORȚĂ MAJORĂ

Nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.

Art. 11. LEGEA APLICABILĂ

Prezentul contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între organizator și participanții la campanie se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente.