Picurare.ro


Facebook-f


Envelope

Cele mai noi inovatii


Apasa aici

Foarte ușor, simplu și sigur de proiectat, de instalat și schimbat propriul plan luminos

12 Volti – foarte simplu și sigur

Directivele europene de 12 volți (joasă tensiune) sunt considerate a fi foarte sigure. Tehnologia îmbunătățită permite iluminarea de 12 Volți pentru a vă lumina grădina și alte zone exterioare într-un mod bine luminat și atmosferic. Întregul sistem de la transformator la corpuri de iluminat este sigur și ușor de instalat.
Spre deosebire de un sistem de 230 V, sistemul nostru de 12 volți nu necesită cabluri grele blindate pentru a fi așezate la jumătate de metru sub pământ. În plus, fiecare sistem completat este întotdeauna ușor de modificat și / sau personalizat.


Read More


Explicația sistemului

Cu sistemul complet de 12 volți de la Hidrotechnika, sunteți sigur de un plan de lumină care poate fi instalat în siguranță, rapid și usor. Conectând lămpile pur și simplu pe cablu prin conector, sistemul este ușor de instalat Plug & Play!


Read More

Sfaturi

1 Alegerea iluminatului

Selectați corpurile de iluminat pe care doriți să le utilizați pentru a ilumina cu grijă curtea din față, grădina, aleea, parcare, gard, iaz sau pridvor din gama noastră extinsă de produse.

 

2 Alegerea transformatorului

Puterea totală a iluminatului pe care îl alegeți determină puterea transformatorului. Adăugați numărul de wați ai lămpilor + accesorii pentru puterea totală. Puteți alege apoi un transformator de 21, 60 sau 150 de wați. In plus ! Oferiți întotdeauna un plus de spațiu dacă doriți să adăugați ulterior o lampă și / sau accesorii.

 

3 Alegerea cablului

 

Apoi, începeți cu cablul principal

Cablul principal Flex fără conectori fixi. Cu conectorii Flex disponibili separat, sunteți flexibil în conectarea lămpii la cablul principal. Acest cablu este disponibil în 10, 25 si 50 de metri.


Read More

Garden Lights

https://www.youtube.com/watch?v=U9kZTu-Wtfg&feature=emb_logo
Toate luminile din gama noastra sunt echipate cu Diode care emit lumină – LED.
LED-urile sunt disponibile în culori alb-cald, alb și albastru.
Avantajele majore ale LED-urilor sunt consumul de energie extrem de scăzut și durata de viață lungă. De asemenea, LED-urile au o mai bună rezistență la șocuri și o emisie redusă de căldură. Aproape toate sursele de lumină LED din gama Luminile de grădină sunt înlocuibile cu ușurință în cazul în care apare o defecțiune sau o rupere.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *